Ingrediënten voor 5 personen
- 2,5 kg gehakt
- 3 appels
- solo
- 750 gr champignions
- 3 sjarlotten
- 1,5 ltr kippenbouillon
- bloem
- 3 klp mosterd
- peper, zout, knoflook, kerriepoeder
Bereidingswijze
- Laat gezouten water koken
- Draai van het gehakt balletjes en kook deze daarna ongeveer 10 min in het kokende water
- Snij de sjarlotten fijn
- Snij de champignions en stoof ze aan in boter
- Smelt boter in een pot, stoof de sjarlotten samen met de knoflook glanzig, en maak terug droog met bloem.
- Voeg de mosterd toe en 3 eetlepels kerrie
- Rasp de appelen en voeg toe aan de sjarlotten
- Voeg de kippenbouiollon al roerende toe, tot je een saus krijgt
- Voeg de champignions met stoofvocht en de balletjes toe
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?