Ingrediënten voor 4 personen
- 600 gram gehakt
- 1 ei
- paneermeel
- 4 wortels( winter)
- 4 ajuinen
- 2 teentjes knoflook
- 2 blikjes(70gram) gecon.tomatenpuree
- 2.5 kilo gepelde tomaten(blik)
- gedr.basilicum
- peper en zout
Bereidingswijze
- Meng gehakt met ei en paneermeel en rol er balletjes van. Kook in water gaar.
- Wortels + ajuin en look fruiten in olie. 200gr tomatenpuree en 2.5 kg tomaten in blik bijvoegen. 30 tot 60 minuten laten sudderen. Mixen. Gedroogde basilicum toevoegen naar smaak . peper en zout toevoegen.Balletjes bij saus voegen en nog laten doorwarmen. Heel lekker met aardappelpuree.
- Opgelet; de saus is voor meerdere keren. Je kan ze invriezen in portie's van ong. 300 à 400 gram voor 4 personen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?