Recept 55***** (1 stem)

Balinese kip-kokosschotel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gezond

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de kippenfilets in fijne reepjes.
  2. Maak de groenten schoon. Snijd de lente uitjes in rondjes, de prei in fijne reepjes, de paprika in blokjes, de wortelen in rondjes en de gember in kleine stukjes.
  3. Verwarm 2 eetlepels olie in de wok en voeg er de kippenreepjes bij samen met de knoflook, de lente uitjes en de gember. Voeg eventueel een klein beetje sojasaus toe.
  4. Roerbak tot het vlees gaar is. Neem het vlees uit de wok. Doe de rest van de olie in de wok en roerbak er enkele minuten de groenten in samen met het kerriepoeder. Begin met de wortel, daarna de prei en de paprika.
  5. Breng het vlees en de groenten samen met de kokosmelk en warm het gerecht op. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout. Serveer met rijst.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie