Recept 05 (0 stemmen)

Baconstengels

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

TAPAS

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Rol het deeg uit en bestrooi de helft met de bacon en het venkelzaad. Maal er wat peper over en snijd het deeg in 4 lange repen. Vouw het schone deel van het deeg over het bestrooide deel en druk een beetje vast.
  2. Rol de repen in de lengte zo uit dat ze onregelmatig van vorm zijn. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de deegrepen op de bakplaat en bestrijk ze met ei. Bak de stengels in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Laat afkoelen tot lauwwarm. Lekker bij de soep of een salade.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 9g koolhydraten 22g vet 11g kcal 230

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?