Recept 35*** (2 stemmen)

BABIPANGANG-SAUS.zelfgemaakt zo klaar en veel lekkerder

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voor circa 3 dl.
  2. Hak de ui en knoflook ragfijn.
  3. Verhit de olie in een wok.
  4. Fruit de ui en de knoflook er gedurende 2 minuten in.
  5. Voeg vervolgens bouillon, djahé, sambal , tomatenpuree, sherry of rijstwijn en suiker toe.
  6. Blijf zolang roeren tot er een egaal mengsel is verkregen.
  7. Laat de saus 3 minuten op een laag afgestelde warmtebron zachtjes pruttelen.
  8. Roer de ketjap manis erdoor en voeg eventueel 1 à 2 eetlepels kokend water toe.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kok Kimberley op 07 maart 2013 om 17u42

Deze saus heb ik met mijn dochter gemaakt, zo klaar en lekker!!!!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie