Aziatische noedels met rode kool

Maak vanavond deze Aziatische noedels met rode kool en verras iedereen aan tafel met een bijzondere combinatie van rode kool, wortel, gember en taugé.

Ingrediënten voor 3 personen

  • 300 g rode kool
  • 150 g worteltjes
  • 2 bosuitjes
  • 10 g verse gemberwortel
  • 200 g ramen mie
  • 3 el plantaardige olie
  • 100 g verse taugé
  • 2 tl sojasaus
  • 1 el Knorr Vloeibare Bouillon Thai
  • 0.5 el geroosterd sesamzaad
  • 2 el fijngesneden korianderblad

Bereidingswijze

  1. Snijd de rode kool in dunne reepjes. Schil de worteltjes en snijd ze in plakjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Schil de gemberwortel en hak of rasp hem fijn.
  2. Kook de ramen mie volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Verhit de olie in een wok of pan en bak de rode kool en de worteltjes al omscheppend ± 5 minuten. Voeg de bosuitjes, de gemberwortel, de taugé en de sojasaus toe en bak nog ± 3 minuten.
  4. Schep de ramen mie, de vloeibare bouillon Thai en 100 ml water erdoor en warm alles op half hoog vuur nog 2 minuten door.
  5. Garneer de Aziatische noedels met rode kool met het sesamzaad en de koriander.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?