Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gram rundergehakt
- 2 witte boterhammen zonder kost
- 2 eetl ketjap manis
- 1 eetl sambal oelek
- 1 cm gember,geraspt of 1 theel. gemberpoeder
- 2 tn knoflook geraspt
- 1 theel. korianderpoeder
- 2 eetl. gebakken uitjes, of zelf even bakken
- 1 ei losgeklopt
- zeezout en zwarte peper
- arachideolie of zonnebloemolie
Bereidingswijze
- Besprenkel het brood met wat water en knijp het uit.
- Doe het gehakt in een kom met de rest van de ingrediënten en het brood en kneed het met je hand goed doo elkaar.
- Maak er dan 6 ballen van.
- Verwarm de olie in een koekenpan en bak de balletjes rondom aan
- Giet er een beetje water bij en laat ze in 20 minuten op laag vuur zonder deksel, gaar bakken.
- .
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?