Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr ricotta
- 400 gr mascarpone
- 6 dl advocaaat
- 80 gr bloemsuiker
- 1 aantal st biscuitrondjes van ong 1/2 cm dik(of cake of koekjes)
- 3 st opgeklopte eiwitten
- 1 beetje grand marnier(of grappa)
- 1 beetje opgeklopte slagroom
- 1 paar marashinokersen met steeltje
Bereidingswijze
- De kaassoorten en de advokaat voorzichtig mengen
- Bloemsuiker zeven en ook onder het mengsel mengen
- De opgeklopte eiwitten voorzichtig onderspatelen.
- Zorg voor een gladde crème en bouw op in een serveerschaal : een laagje crème, een buiscuitrondje gesauceerd met grappa of grand-marnier. Deze bewerking herhaal je tweemaal.
- Spuit daar een toefje slagroom op en werk af met een marschino kers met steeltje.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?