Recept 45**** (5 stemmen)

Auberginesoep

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Voorgerecht

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de tomaat en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in repen. Fruit de ui en het currypoeder in wat olijfolie. Doe er het tomatenvlees bij en roerbak 3 min. Giet de bouillon erbij en breng alles aan de kook. Schil de aubergines. Snij ze in stukken en doe ze in de bouillon. Dek de pan af en laat 20 min zacht sudderen. Mix de soep fijn. Breng op smaak met peper en zout, voeg 4 blaadjes basilicum toe en mix opnieuw. Serveer de soep heet en werk af met de resterende basilicumblaadjes en een scheutje room.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door nancy louage op 14 januari 2017 om 14u00

Heb de soep gemaakt. Heel lekker. Een feestsoep.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?