Auberginesandwich gevuld met mozzarella en basilicum

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in 8 lange plakken. Besprenkel de plakken aan beide kanten met de Robusto extra vergine olijfolie.
  2. Verwarm ondertussen een grillpan of contactgrill. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel ze over vier van de plakken aubergine. Leg de basilicumblaadjes op de mozzarella. Strooi er wat vers gemalen peper en zout over.
  3. Als je een grillpan gebruikt, gril dan eerst de 4 overgebleven plakken aubergine aan één kant, tot ze mooie grillstrepen hebben. Besmeer ze daarna aan de ongegrilde kant met de Pesto Rosso en leg ze met de besmeerde kant op de met mozzarella belegde aubergineplakken. Leg de sandwiches vervolgens op de grillpan tot de mozzarella gesmolten is.
  4. Met een contactgrill hoef je de bovenste plakken niet voor te grillen. Besmeer ze aan één kant met de pesto, leg ze omgekeerd op de andere plakken en gril de sandwiches in de contactgrill tot de mozzarella is gesmolten.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door jozefine_1 op 29 juli 2014 om 03u29

Beste, misschien is het toch ook fijn te weten hoeveel calorieën de recepten bevatten... weet het, niet leuk.... maar moet mijn calorietjes ook gaan tellen... Jozefine

Hoeveel sterren geef jij dit recept?