use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Auberginesalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Auberginesalade

Auberginesalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 aubergines
  • 1 tomaat
  • 2 lente-uitjes
  • 3 bosjes munt
  • 5 bosjes platte peterselie
  • 1 stuk komkommer van 5 cm
  • 3 radijzen
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 theekopje citroensap
  • 0.5 theekopje Solo vloeibaar
  • zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Rooster de aubergines in de oven of onder de grill, ongeveer 10 minuten tot ze gaar zijn.
  2. Verwijder de schil en snij het vruchtvlees in stukjes.
  3. nij de overige ingrediënten eveneens in kleine stukjes en meng ze met het citroensap en de Solo.
  4. Voeg dit mengsel toe aan de aubergines en prak het geheel met een vork.
  5. Breng op smaak met zout.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.