Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aubergines met een dunschiller. Hou enkele mooie reepjes van de schil apart.
  2. Snij de aubergines in stukken en bestrooi met zout. Zet een uurtje weg.
  3. Stoof de look en de fijngesneden sjalotten aan in goed wat Solo Vloeibaar.
  4. Spoel de aubergines en voeg erbij. Voeg laurier en tijm naar smaak bij.
  5. Laat alles zachtjes sudderen tot de aubergines zacht en gaar zijn.
  6. Hak alles fijn in de keukenrobot of met een staafmixer.
  7. Klop de eieren los en voeg ze bij het mengsel. Kruid met peper en zout.
  8. Doe de bereiding in een met Solo Vloeibaar ingesmeerde en bebloemde cakevorm of gebruik een aardewerken potje per persoon. Zet au bain-marie in een oven van 150°C en laat 30 à 45 minuten bakken.
  9. Haal uit de vormpjes en serveer koud of lauw met verse tomatensaus.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?