Ingrediënten voor 4 personen
- 2 st aubergines
- 2 teentjes look
- 1 sap van 1 citroen
- 100 ml yoghurt natuur
- 1 eetl olijfolie
- 1 theelepel sesamzaad
- 10 stuks wortel- en komkommerstaafjes
- 6 st radijsjes
- 2 st pitabroodjes
Bereidingswijze
- verwarm oven voor op 200°c
- zet de aubergines 40 min in de oven tot de schil loskomt en haal dan uit de oven
- laat eventjes afkoelen en verwijder de schil en stengels
- mix het auberginevlees in de blender samen met de look en citroensap tot een fijne moes
- voeg nu de yohurt toe, breng op smaak met peper en zout
- zet ongeveer uurtje in koelkast
- schep het mengsel in kleine potjes en doe paar drupplels olijfolie bovenop samen met paar sesamzaadjes
- serveer fris met de wortelstaafjes en de komkommerstaafjes, de radijsjes fijn gesneden en een beetje geroosterd pitabrood
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?