Aubergine tongrolletjes met geitenkaas en tomatencoulis

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ontvel de tomaten, snij ze in stukken en verwijder de pitjes. Strooi er het grof zeezout over en zet opzij. Snij de aubergines in de lengte in fijne schelletjes. Verwarm olijfolie in een grote pan en doe er enkele schelletjes aubergine in. Zout en peper erover en vijf minuten laten bakken aan elke kant. Laat ze daarna uitlekken op keukenpapier. Doe hetzelfde met de overige aubergineschelletjes. Mix de tomaten met de suiker, peper, basilicum en tomatenconcentraat. Doe er zeker niet teveel zout in. Het mag wat zoet smaken, want dat compenseert de zoute smaak van de geitenkaas. Bestrooi de geitenkaasjes met zout, peper en rozemarijn. - wikkel rond elk geitenkaasje een visfilet (zorg ervoor dat je zeker niet teveel kaas gebruikt want dan wordt het voorgerecht te zwaar en gaat de smaak van de kaas teveel overheersen). Pak daarna in met een schelletje aubergine en bindt het rolletje vast met een koordje. Verwarm olijfolie in een pan en bak de vispakjes 10 minuten aan elke kant op een zacht vuur. Laat nog een minuut rusten en serveer de aubergine-tongrolletjes met de tomatencoulis erover. Lekker met wat rucolasalade

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?