aubergine-tomaat schotel

Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. snijdt de tomaat en aubergine in schijfjes.
  2. Neem de overschotel. Leg een bodem vol tomatenschijfjes. Kruid met zout, peper, spray knoflook en peper, Doe basilicum erbij en een beetje tabsco (de helft). Die er nui wat wocestershire saus op (de helft). Doe er vervolgens een mooie hoeveelheid olijfolie op.
  3. Nu neem je de schijfjes aubergine en schik je deze erop. Kruid weer met dezelfde ingrediënten. En afwerken met olijfolie op alle schijfjes.
  4. Doe nu de tomatenblokjes erop. Doe hier wat olijfolie op en vervolgens een klein laagje kaas.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?