Recept 45**** (5 stemmen)

Aubergine met mozzarella en gebakken kerstomaten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gezond

tijd
10 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de aubergine in plakken van maximum 0.5cm, besprenkel onmiddellijk met citroensap. Verkruimel het bouillonblokje in de Solo, strijk er de aubergines mee in. Rooster de aubergineplakjes op een matig warme rooster, breng op smaak met zout en peper. Snij de mozzarella in plakjes. Haal de aubergines van de rooster, leg op een ovenplaat en leg afwisselend aubergine en mozzarella op een ovenplaat. Zet een 5-tal minuten in de oven op 160°. Bak de kerstomaten kort in hete Solo en laat uitlekken op keukenpapier. Maak intussen de sla aan met de dressing. Schik de aubergineplakjes op borden, leg er enkele kerstomaatjes langs en schik er de salade over. Garneer met de basilicumblaadjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie