Recept 05 (0 stemmen)

assortiment koude balletjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vlees

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verwarm de oven voor op 180°C
  2. Hak de ui in snippers en kneed deze door het gehakt.
  3. Verdeel het gehakt in drie porties; Kneed door de eerste portie kerriepoeder of kerriepasta.
  4. Door de tweede 4 theelepels paprika en door de derde 2 theelepels met een vork of een stamper fijngemaakte groene peper.
  5. Rol gehaktballetjes ter grootte van een abrikoosje en laat deze 25 minuten braden in de oven.
  6. Draai ze halverwege de braadtijd om. Laat ze afkoelen
  7. bereid saus van de rauwe tomaten. Dompel de tomaten enkele seconden in kokend water. Schil en ontpit ze.
  8. Mix het vruchtvlees met het teentje knoflook, 2 EL olijfolie, zout en een snuifje peper.
  9. Bewaar de saus in de koelkast
  10. prik de balletjes op de cocktailprikkers en leg ze in een bodempje koude saus

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie