Altijd weten wat je gaat eten?
Aspergetaartjes
Bereidingswijze
- Laat het filodeeg ontdooien volgens de aanwijzingen.
- Snij de onderkanten van de asperges af , breng water met een snuifje zout aan de kook en kook ze in 10 minuten beetgaar.
- Spoel de asperges in een vergiet onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
- Halveer ze in de lengte.
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- Bestrijk 4 vellen filodeeg met Solo vloeibaar en vouw ze in de lengte tweemaal dubbel.
- Leg de stapeltjes op een ingevette bakplaat.
- Snij het laatste velletje filodeeg in de lengte in vieren, bestrijk de stukken ook met Solo vloeibaar en leg ze op de andere stapeltjes.
- Leg op elk deegstapeltje een plakje ham en verdeel de asperges en geitenkaas erover.
- Bak de taartjes in de oven in 15-20 minuten knapperig bruin.
- Leg de taartjes op vier borden.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?