Recept 55***** (5 stemmen)

Aspergesoep

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Soep

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de asperges. Kook de schillen af samen met ui, selder en wortel, mag er in zijn geheel in, word toch gezeefd. 20 minuten laten sudderen. vocht zeven. Kook hier de asperges 10 minuten in. asperges eruit halen. klontje boter smelten, bloem toevoegen, roux goed roeren, bouillon van asperges hier aan toevoegen. Afkruiden met bouillonblokjes en peper. goed door laten koken. 5 tal asperges in kleine stukken snijden en toevoegen aan de soep. Smakelijk. Tip ! De rest van de asperges kan je gebruiken voor asperges op zijn vlaams of asperges met goei boter en peterselie als groente serveren

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door kookaholic op 24 juni 2014 om 21u41

Mmmm. Soep.

Gepost door Ann Claeys op 13 mei 2017 om 17u31

Lekker...ik doe er nog room bij 😍

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie