Recept 45**** (1 stem)

asperges op z'n vlaams

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. schil de asperges. kook ze 15-20 minuten in water met een snuifje zout
  2. kook de eieren 10 minuten. laat ze afkoelen in koud water. pel ze en prak de dooiers en de eiwitten apart
  3. laat de asperges uitlekken op een keukenhanddoek, zodat ze meteen ook wat kunnen opdrogen
  4. laat de boter smelten (niet kleuren) en doe er een snuifje peper bij
  5. schik de asperges op de borden met de zachte punten in dezelfde richting. kruid ze met een snuifje nooitmuskaat. leg op elke portie, mooi op een rijtje, eiderdoor, eiwit en gehakte peterselie.
  6. lepel de warme, gesmolten boter over de asperges.
  7. serveer meteen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie