Asperges op zijn Vlaams met gepocheerd kwartelei

8 (8)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Zet het water met de azijn op het vuur en breng dit aan de kook met wat zout. Bereid de asperges zoals vermeld op de verpakking. Snij het brood in blokjes en bak ze in Solo. Breek de kwarteleieren en doe ze per 2 in een potje. Haal het water van het vuur en giet 2 potjes met elk 2 eieren uit in het water. Hou de eieren tijdens het pocheren met een vork en lepel bij elkaar en zorg dat het ei niet "breekt". Haal de eieren na 2 minuten uit het water en laat ze uitlekken op keukenpapier. Herhaal dit voor de 2 andere potjes. Verdeel de asperges over 4 borden. Leg de eieren en het gebakken brood op de asperges. Garneer met een takje peterselie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?