Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 300 g geschilde witte asperges
  3. 300 g groene asperges
  4. 12 plakken gerookte zalm
  5. 4 tl zalmeitjes
  6. 4 el mierikswortelroomkaas
  7. 1 el sherry azijn
  8. 5 el olijfolie
  9. sla
  10. sap van 1 citroen
  11. 1 el boter
  12. suiker
  13. zout
  14. Bereiding:
  15. Asperges koken. Koud spoelen e laten uitlekken. In stukjes snijden. Azijn, 3 el olie en zout mengen en asperges erin marineren. Sla met citroensap en 2 el olie bedruppelen. Asperges, sla, zalm, roomkaas, zalmeitjes en dille op borden schikken.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?