Recept 55***** (1 stem)

Asperges met Zalm en Krab

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de asperges van de kop naar beneden en snij het houtachtige onderste stuk weg. Snij ze schuin in stukken van 5 cm lang. Kook de aspergestukken in weinig water met zout in ca 10 minuten beetgaar en laat ze uitlekken.
  2. Snij intussen de zalm in reepjes en de krabsticks in schuine stukken. Snij de bosui in schuine ringetjes.
  3. Roer de chilisaus, sojasaus, citroensap en de suiker door elkaar. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
  4. Verhit olie of boter in een wok en roerbak de aspergestukjes 2 minuten. Schep er de zalm, de krabsticks en de aangeroerde saus door en laat kort doorwarmen.
  5. Serveer het geheel op een bord op een bed van spaghetti. Bestrooi met de bosui.
  6. heeeel lekker hoor! je kan ook bokaalasperges gebruiken maar is maaar half zo lekker, vers is altijd beter é

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie