Recept 05 (0 stemmen)

Asperges met hollandaisesaus met sinaasappel

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 750 gr. asperges, 1 zakje hollandaisesaus, 50 ml vers geperst sinaasappelsap, 1 sinaasappel, gepeld en in stukjes gesneden.
  3. Bereiding:
  4. Verwijder de harde uiteinden van de asperges en spoel ze goed af.
  5. Breng 250 ml water aan de kook. Kook de asperges tot ze beetgaar zijn, gewoonlijk ongeveer 3 minuten.
  6. Bereid de hollandaisesaus zoals aangegeven op de verpakking.
  7. Haal van het vuur en voeg er geleidelijk het sinaasappelsap aan toe.
  8. Plaats terug op het vuur, dat je nu lager zet, en laat al roerend nog 1 minuut sudderen.
  9. Dien de asperges op met de saus en werk af met enkele stukjes sinaasappel.
  10. Kooktip:
  11. Hou je niet van asperges? Broccoli en boontjes zijn uitstekende alternatieven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie