Recept 55***** (1 stem)

Asperges in bladerdeeg

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

hapjes

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bijgerecht lunch of aperitiefhapje
  2. Verwarm de oven op 200 graden. Snijd ca 2 cm van de onderkant van de asperges. Groene asperges hoef je over het algemeen niet te schillen maar als je met een mesje vanuit de onderkant er draden vanaf kunt trekken dan kun kun je ze beter even schillen. Breng een pan met een ruime hoeveelheid water aan de kook.
  3. Kook de asperges 4 minuten en giet ze voorzichtig af. Bestrijk ze met olijfolie en bestrooi met peper en zout. Leg op ieder velletje bladerdeeg een plakje ham. Leg de asperges er schuin op en vouw ze aan de bovenzijde over elkaar. Duw de randen goed op elkaar zodat ze goed ingepakt zitten.
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de asperge pakketjes er op. Bestrijk de pakketjes met het losgeklopte ei en bestrooi met een beetje kaas.
  5. Zet ze 20 minuten in de oven. Lekker om bij een stukje vlees of vis te serveren of als origineel gerecht voor de lunch.
  6. Kijk voor meer geweldige recepten op http://www.leukerecepten.nl/

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door LeukeRecepten op 31 juli 2013 om 01u45

graag credits met klikbare-link of recept verwijderen. Alvast bedankt

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie