Asperges ham rolletjes in filodeeg

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Filodeeg volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien.
  2. Oven voorverwarmen op 225 Gr.C.
  3. Asperge's even blacheren en afspoelen onder koud water*. Asperges halveren. Hamplakjes bestrooien met salie.
  4. In elke plak ham 2 halve asperges rollen.
  5. Filodeeg verdelen in repen, zo breed als asperge- hamrolletjes.
  6. Deeg bestrijken met olie.
  7. Ei loskloppen.
  8. Hamrolletjes in 2 plakken filodeeg rollen en bestrijken met losgeklopt ei.
  9. Vervolgens in midden van oven in ca. 10 munten goudbruin bakken.
  10. Serveertip:
  11. Warm of koud serveren als amuse of warm als bijgerecht bij het hoofgerecht.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?