Recept 45**** (4 stemmen)

Aspergeroomsoep

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Snij alle groenten zeer fijn en schil de asperges met dunschiller
  2. - Doe een klontje Solo in de pan en stoof de groentjes (de prei, ajuin en aardappel)
  3. - Snij de puntjes van de asperges en hou apart
  4. - Snij de rest van de asperges zeer fijn en voeg deze aan de prei, ajuin en aardappel toe en voeg water toe samen met de kippenbouillon..
  5. - Dit mag je nu 25 min. stoven
  6. - Nu de soep mixen tot alles mooi glad is
  7. -Laat nu de aspergepunten 8 min. meekoken
  8. (je kiest hier zelf of je ze ook helemaal gaar kookt of je ze beetgaar wenst)
  9. -Neem van het vuur
  10. - Meng de eierdooier met de room in een kom en roer dit mengsel voorzichtig onder de soep en werk af met peterselie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Véroniquesken op 26 januari 2011 om 19u30

Het doet me veel plezier dat de soep in de smaak is gevallen.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?