Aspergerolls

De variant op de traditionele bladerdeeghapjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Schil de asperges. Snijd het onderste stukje eraf. Blancheer ze kort in lichtgezouten water (beetgaar, 3 à 4 minuten vanaf het water kookt, afhankelijk van de dikte.) Opmerking: ze mogen best wel wat hard zijn, want ze moeten nog even in de oven. Verfris ze daarna dadelijk onder koud water en dep ze droog.
  3. Snijd een vel bladerdeeg in repen. Leg op elk reepje wat Gandaham en eventueel wat roomkaas.
  4. Wikkel dit om de asperge. Borstel in met Solo Vloeibaar. Strooi er sesamzaadjes overheen en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  5. Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven of tot het bladerdeeg mooi lichtbruin is.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?