Altijd weten wat je gaat eten?
Asperge-zalm eierdopjes
Bereidingswijze
- Een mooi aperitiefhapje of een gerechtje om toe te voegen aan je paas-brunch tafel.
- Meng in een kom de olijfolie met het citroensap en de knoflook tot een dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Kook de aspergetips in een pan met water en een beetje zout in 3 minuten beetgaar. Giet ze af, meng ze direct door de dressing en laat ze afkoelen.
- Snijd de zalm in 8 dunne, lange repen. Verdeel de asperges in 8 mooie bundeltjes van gelijke grootte en wikkel elk bundeltje in een reep zalm.
- Serveer de aspergebundeltjes in de eierdopjes.
- Bron: Allerhande
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?