Recept 45**** (2 stemmen)

asperge champignon kerrieschotel met tofu

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de groenten. Snijd de asperges in stukken van 4 cm lang, halveer de paprika en snijd in vingerdikke repen. Snijd de ajuin, snijd de champignons in vieren. Snijd de tofu in kleine blokjes.
  2. Verwarm de solo in een wok of kookpot op matig vuur. Schep de ajuin en ajuin een keer om in de solo. Voeg vervolgens al roerend de asperges en de champignons toe. Bestrooi de groenten met kerrie en schep om. Roer de sojasaus en de room er door en kruid met peper en zout. Voeg de tofu en de koriander of peterselie toe en laat opkoken.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 26 april 2012 om 19u17

Met een kleine aanpassing, valt het bij iedereen in de smaak!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie