Recept 55***** (5 stemmen)

arroz de marisco

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

pasta en risotto

tijd
90 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Fruit de ui en de knoflook glazig in de olijfolie.
  2. Doe er de rijst bij en bak ze totdat de korrels glazig worden.
  3. Blus met de visfumet.
  4. Voeg er de tomaten, de paprika (in reepjes), paprikapoeder, rozemarijn en oregano aan toe.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Dek af en laat 15 min koken, af en toe voorzichtig omroeren.
  7. Leg de scampi en de vis op de rijst.
  8. Dek weer af en laat 5 min gaar worden, of totdat de scampi dieproze zijn.
  9. Verdeel over diepe borden of kommetjes en dien op met een takje groen.
  10. TIP: voor een typische smaak kan er nog wat wijn of sherry bij de visfumet.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 14 december 2010 om 19u35

Je kan inderdaad koriander toevoegen. Smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?