Altijd weten wat je gaat eten?
arroz de marisco
Bereidingswijze
- Fruit de ui en de knoflook glazig in de olijfolie.
- Doe er de rijst bij en bak ze totdat de korrels glazig worden.
- Blus met de visfumet.
- Voeg er de tomaten, de paprika (in reepjes), paprikapoeder, rozemarijn en oregano aan toe.
- Kruid met peper en zout.
- Dek af en laat 15 min koken, af en toe voorzichtig omroeren.
- Leg de scampi en de vis op de rijst.
- Dek weer af en laat 5 min gaar worden, of totdat de scampi dieproze zijn.
- Verdeel over diepe borden of kommetjes en dien op met een takje groen.
- TIP: voor een typische smaak kan er nog wat wijn of sherry bij de visfumet.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 14 december 2010 om 21u35
Je kan inderdaad koriander toevoegen. Smakelijk!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?