Altijd weten wat je gaat eten?
Argentijnse soufflé
Bereidingswijze
- Snijd de halve paprika in fijne plakjes en kook hem 10 minuten in een pot gezouten water .
- - Laat afkoelen en uitlekken .
- - Smelt de boter in een pot .
- - Voeg bloem toe , dan melk en roer verder .
- - Meng naast het vuur 4 eidooiers , peper, krab en Martini .
- - Breng op smaak met peper , zout en muskaatnoot .
- - Kook 1 minuut al roerend.
- - Klop de eiwitten stijf en voeg een snuifje zout toe.
- - Doe het in 2 maal in de bereiding .
- - Eerst krachtig roeren en 2 de maal voorzichtig rondroeren .
- - Giet het geheel in een lichtbeboterde soufflévorm.
- - Maak met het punt van en mes een toer rondom rond .
- - Bestrooi met parmezan en plaats 25 minuten in de oven. (180 °
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?