Recept 05 (0 stemmen)

Argentijnse soufflé


Bereidingswijze

  1. Snijd de halve paprika in fijne plakjes en kook hem 10 minuten in een pot gezouten water .
  2. - Laat afkoelen en uitlekken .
  3. - Smelt de boter in een pot .
  4. - Voeg bloem toe , dan melk en roer verder .
  5. - Meng naast het vuur 4 eidooiers , peper, krab en Martini .
  6. - Breng op smaak met peper , zout en muskaatnoot .
  7. - Kook 1 minuut al roerend.
  8. - Klop de eiwitten stijf en voeg een snuifje zout toe.
  9. - Doe het in 2 maal in de bereiding .
  10. - Eerst krachtig roeren en 2 de maal voorzichtig rondroeren .
  11. - Giet het geheel in een lichtbeboterde soufflévorm.
  12. - Maak met het punt van en mes een toer rondom rond .
  13. - Bestrooi met parmezan en plaats 25 minuten in de oven. (180 °

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?