Recept 45**** (4 stemmen)

Ardens gebraad met aardappel, Chineese kool ...

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de aardappelen in dikke schijven en kook deze in licht gezouten water half gaar.
  2. Bak het vlees aan alle kanten bruin aan in boter, zet in voorverwarmde combi-oven op 180°C en bak deze ± 20 min. Haal uit de oven en snijd in dikke plakken.
  3. Neem een hitte bestendige schotel, smeer goed in met boter, leg de aardappelen erin, gekruid met nootmuskaat en peper.
  4. Groenten eerst goed mengen met room, mosterd en kruiden, deze over de aardappelen schikken, het vlees erboven op en bak deze gedurende ± 20 min. gaar
  5. Bron: Derbyke & Elmo
  6. Gepubliceerd door: Kook Jij

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Hilde Dumont op 22 maart 2014 om 15u54

Beste gelieve bronvermelding te vermelden, Kookjij & Derbyke & Elmo anders gelieve mijn recept te verwijderen. Dank u groetjes

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie