Recept 45**** (3 stemmen)

Ardeens gebraad met gratin en broccoli

Dit is een recept van

tijd
70 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak het Ardeens gebraad aan in een pan, laat verder garen in de oven 180°, 45-60 minuten. 15 minuten laten rusten en in dunne schijfjes versnijden.
  2. Saus voor bij het vlees: verwarm de vleesbouillon met de mosterd,
  3. binden met bruine maïzena express, afkruiden met peper.
  4. Aardappels schillen en in dunne schijfjes snijden, in ovenschotel schikken, tussen ieder laag kruiden met peper, zout en kruiden mengeling, room overgieten, 40-50 minuten afbakken in oven, na 10 minuten afdekken met aluminiumfolie.
  5. Broccoli 10 minuten blancheren in kokend gezouten water,
  6. afgieten, in ovenschotel leggen, bestrooien met gemalen kaas,
  7. bechamelsaus over lepelen. 10 minuutjes in de oven zetten op 180°.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 10 april 2014 om 17u25

Eens wat anders dan het klassieke varkensgebraad, ook gratin zonder look maar met groene kruiden valt goed in de smaak.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie