Recept 55***** (1 stem)

ardappelhapje met paterskaas

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Bereidingswijze

  1. De aardappelen wassen, maar niet schillen. Doorprikken met een vork en in een ovenplaat schikken op een laagje zout, zodat ze niet kantelen. In een hete oven laten gaar worden gedurende ongeveer 25 minuten.
  2. Een deksel van elke aardappel snijden. De kern uithollen met een theelepeltje. De holte opvullen met in blokjes gesneden paterskaas. Bovenop een plakje kaas leggen als deksel.
  3. De aardappelen in een warme oven zetten tot de kaas gesmolten is.
  4. Ondertussen de tomaat pellen en ontpitten. Het tomatenvlees in blokjes snijden en kort aanstoven in boter. Kruiden met peper en wat zout.
  5. De aardappelen uit de oven halen. De gesmolten kaas versieren met een toefje tomaat en een fris takje dille.
  6. Opdienen op een klein bordje met een theelepeltje.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?