Recept 35*** (1 stem)

arabisch lamsgehakt

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak in een grote, wijde koekenpan zonder vet 500 g mager lamsgehakt met 2 uitgeperste tenen knoflook en 1 grote, gesnipperde ui 3 min., tot het gehakt licht kleurt. Roer er 1 eetl. baharat-specerijen door en laat het gehaktmengsel nog 1 min. pruttelen. Voeg 100 g blauwe of gele rozijnen, 2 kleingesneden tomaten, 1 eetl. tomatenpuree, 1 eetl. fijngesneden munt en wat zout en peper toe. Laat het gehakt onafgedekt 5 min. pruttelen op matig vuur, onder af en toe omscheppen. Serveer het in warme pitabroodjes met smalle reepjes sla en een schepje yoghurt met munt.
  2. eens wat anders en erg lekker zunne

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie