Giet wat rietsuiker en kaneel over de appelen en meng goed
Doe de boter (op kamertemperatuur) in een kom en klop ze tot créme. Voeg afwisselend de suiker,vanillesuiker en de eieren toe.
Meng maizena, bloem en bakpoeder en zeef ze. spatel de bloem onder het beslag.
Beboter en bebloem een tulbandvorm. Schep 1/3 van het beslag in de vorm. leg daarop 1/2 van de appels. Weer 1/3 van het beslag en 1/2 van de appels. Eindig met de rest van het beslag
Zet de vorm 60 minuten in de oven
Zet de tulband op een rooster en prik met een tandenstoker gaatjes in de bovenzijde. Giet voorzichtig de appeljenever over de cake
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?