Appeltaartje met marsepein

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1.Bladerdeeg uitrollen.
  2. 2.Marsepein mengen met calvados (of pasteibakkersroom maken ipv marsepein is ook lekker)
  3. 3.Bladerdeeg uitsnijden in vorm van appel (best eerst een vorm uitknippen in karton, en dan op bladerdeeg leggen om uit te snijden)
  4. 4.Marsepein (met calvados) of pasteibakkersroom in het midden uitsmeren (randen vrijlaten zodat deze in de oven kunnen rijzen)
  5. 5.Met geschilde appeltjes trapsgewijs beleggen (zie foto)
  6. 6.Met mengsel van griessuiker en kaneel bestrooien
  7. 7.De randen van het deeg met borsteltje doreren (losgeklopt ei uitstrijken)
  8. 8.In oven bij 200° gedurende ongeveer 15 minuten bakken
  9. 9.Het warme appeltaartje met vanillesaus op warm bord schikken
  10. TIP: Ook lekker met bolletje kaneelijs erbij !!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?