appeltaart

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. 150 gram bloem in hoopje op tafel leggen, kuiltje maken in het midden 2eetlepels kristalsuiker toevoegen, solo in kleine stukje in kuiltje doen.
  2. goed kneden.
  3. kuiltje maken in deeg , ei toevoegen. terug zeer goed kneden , tot je een vaste bol bekomt.
  4. deeg 30 minuutjes laten rusten.
  5. appels in schijfjes snijden.
  6. melk + eidooier en 3eetlepels suiker mengen kloppen tot eidooier opgelost is.
  7. oven voorverwarmen op 180 graden
  8. bakvorm in boteren en bloemen.
  9. deeg uitrollen
  10. deeg in bakvorm schikken.
  11. deeg doorprikken met vork
  12. deeg bekleden met schijfjes appel
  13. melkmengsel er boven gieten
  14. randjes toe doen en bestrijken met een eigeel
  15. taart 45min laten bakken in de oven

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?