Altijd weten wat je gaat eten?
appeltaart
Bereidingswijze
- de volledige eieren in een kom doen en losmixen(met klopper)
- suiker toevoegen en heel goed verder mixen (kloppen)
- bloem bijdoen en alles goed mixen(kloppen)
- olie bijvoegen en weer mixen (kloppen)
- de appels schillen en in stukjes snijden en door het deeg roeren
- alles in een ingevetten bakvorm gieten en bakken in een warme luchtoven op 180-200°c
- tot de taart bruin is en niet meer aan het mes kleeft als je erin prikt
- SMAKELIJK!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (7)
Gepost door solomien op 15 augustus 2012 om 00u13
Hoelang moet de taart in de oven?
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?