Verwarm de oven voor op 175°C.Suiker+vanillesuiker+eidooiers+boter samen mixen. Bloem +bakpoeder doormengen,daarna stijfgeklopt eiwit en eventueel 1 lepel melk doorroeren.Beboter een ovenschaal en giet het deeg erin.Snij de appels in fijne sneetjes en schik ze mooi op de taart.Zet de taart 20 tot 25 minuten in de oven.SMAKELIJK!!
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door moeke g op 04 oktober 2010 om 19u12
Erg lekker. Maar de baktijd was bij mij toch wel 15 min langer.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?