appeltaart

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de bloem, 4 eetlepels suiker, 3 eetlepels Maïsolie, de melk, vanillesuiker en 1 ei tot een beslag. Breng het deeg in een ingevette en met bloem bestrooide taartvorm. Snijd de appelen in 4 partjes en vervolgens in gelijke schijfjes. Schik de appelschijfjes op het deeg. Neem 2 soeplepels olie en suiker en vermeng met 1 ei. Giet deze mengeling over de appelen. Bak de taart gedurende 20 à 25 min. In een voorverwarmde oven bij 200 à 250°C.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Els & Cisse op 11 oktober 2014 om 15u40

lekker, maar de oven moet ik in't vervolg een beetje lager zetten. Ik had hem op 220° gezet... Ik was nét te laat om hem er uit te halen na 20min. Hij ziet al een beetje zwart zelfs. :-(

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?