Ingrediënten voor 8 personen
- 300 gram zelfrijzende bloem
- 200 gram kristalsuiker
- 150 gram melk
- 30 gram olie
- 1 koffielepel bakpeder
- 3 eieren
- 70 gram suiker
- 80 gram boter
- 6 grote appelen, geschild in stukjes
Bereidingswijze
- bloem, suiker, melk, olie, bakpoeder met 2 eieren heel goed mengen met een garde
- de appelen, geschild en in stukjes goed met een lange lepel onder het deeg mengen
- springvorm inboteren,
- in voorverwarmde oven van 225 graden, gedurende 20 minuten
- ondertussen 80 gr boter, 70 gr suiker, in microgolf laten smelten,goed omroeren en 1 geheel ei eronder roeren tot gladde massa
- taart uit de oven na 20 min en dit mengsel er gelijkmatig over gieten
- nog eens 20 min in oven op 180 graden
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?