Recept 45**** (1 stem)

Appeltaart met speculaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stap 1
  2. Bekleed een met boter ingestreken taartvorm met de deeg en prik het regelmatig in met een vork
  3. Stap 2
  4. Doe de speculaas in een plastik zak en sla met een deegrol tot kruimels. Verdeel de speculaas over de taartdeeg.
  5. Stap 3
  6. Schil de appelen en snijd ze in mooie partjes. Schik ze dakpansgewijs in de taartvorm
  7. Stap 4
  8. Smelt de boter op een zacht vuur. Voeg de poedersuiker toe en meng goed onder elkaar met een garde. Haal van het vuur en roer de eieren snel door het beslag.
  9. Stap 5
  10. Giet het beslag voorzichtig op de appelen en bak de taart gedurende 30 tot 40 min in een oven van 180°C.
  11. Stap 6
  12. Serveer eventueel met een bol vanille-ijs.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie