Maak het deeg door de bloem, de Solo, de poedersuiker en de eidooiers te mengen. Voeg het bakpoeder toe en meng goed. Verdeel het deeg vervolgens in twee gelijke delen.
Rol het eerste deel van het deeg uit en plaats het in de bakvorm. Prik er gaatjes in met een vork en bestrooi met kaneel. Schik er vervolgens de geschilde en in stukjes gesneden appelen op. Bestrooi met vanillesuiker
en kaneel. Rol ook het tweede deel van het deeg uit en leg het bovenop de appelen. Sluit de taart door de randen van beide deeghelften tegen elkaar te drukken.
Bak de taart gedurende ongeveer een uur. Strooi er nog een beetje poedersuiker of kaneel over om af te werken. Heel lekker met een bolletje vanille-ijs!
Andere Solo-leden over dit recept (18)
Gepost door Ilsedm op 01 november 2019 om 12u18
Het deeg plakt enorm en is dus niet uitrolbaar!
Gepost door Solo op 28 februari 2020 om 11u21
Dag Ilsedm, als het deeg te plakkerig is kan je het altjid bestrooien met wat bloem alvorens het uit te rollen. Groetjes, het Solo-team
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?