Appeltaart met kaneel

10 (10)
90 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Maak het deeg door de bloem, de Solo, de poedersuiker en de eidooiers te mengen. Voeg het bakpoeder toe en meng goed. Verdeel het deeg vervolgens in twee gelijke delen.
  3. Rol het eerste deel van het deeg uit en plaats het in de bakvorm. Prik er gaatjes in met een vork en bestrooi met kaneel. Schik er vervolgens de geschilde en in stukjes gesneden appelen op. Bestrooi met vanillesuiker en kaneel. Rol ook het tweede deel van het deeg uit en leg het bovenop de appelen.
  4. Bak de taart gedurende ongeveer een uur. Strooi er nog een beetje poedersuiker of kaneel over om af te werken. Heel lekker met een bolletje vanille-ijs!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (17)

Gepost door 63Micheline63 op 25 augustus 2015 om 17u50

Appeltaart heel lekker heb die al gemaakt

Gepost door krijg vogel griep 123 boothe van papier op 28 september 2018 om 15u43

Goede middag mevrouw michelle; ik ben het oneens met u argument. Ik had de taart in mijn mond en hij smaakte naar de pure pest. bijdeze waarschuw ik u om in de toekomst u antwoord te bazeren op feiten en niet op u mening

Gepost door krijg vogel griep 123 boothe van papier op 28 september 2018 om 15u44

btw lyyy en ik hoor !je nog wel ihe schat

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?