Recept 45**** (8 stemmen)

Appeltaart met kaneel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Taart & gebak

tijd
90 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Maak het deeg door de bloem, de Solo, de poedersuiker en de eidooiers te mengen. Voeg het bakpoeder toe en meng goed. Verdeel het deeg vervolgens in twee gelijke delen.
  3. Rol het eerste deel van het deeg uit en plaats het in de bakvorm. Prik er gaatjes in met een vork en bestrooi met kaneel. Schik er vervolgens de geschilde en in stukjes gesneden appelen op. Bestrooi met vanillesuiker en kaneel. Rol ook het tweede deel van het deeg uit en leg het bovenop de appelen.
  4. Bak de taart gedurende ongeveer een uur. Strooi er nog een beetje poedersuiker of kaneel over om af te werken. Heel lekker met een bolletje vanille-ijs!

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door 63Micheline63 op 25 augustus 2015 om 15u50

Appeltaart heel lekker heb die al gemaakt

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie