Appelsiengebak

Ingrediënten voor 4 personen

  • 240 gram Boter
  • 240 gram Suiker
  • 4 stuks Eieren
  • 240 gram Bloem
  • 2 koffielepel Baking poeder
  • 2 eetlepel Suiker
  • 4 stuk Sap van appelsiene

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 180 graden
  2. Roer de boter glad in een ruime schaal met suiker,en de eieren die je één voor één toevoegt en goed het ingewerkt eer je het volgende erbij doet
  3. Voeg de bloem,baking poeder,de zette en de helft van het appelsiensap toe
  4. Doe papier in bakvorm en giet het deeg erin
  5. Bak 40 min
  6. Maak ondertussen de siroop met de rest van het sap en de 2 eetlepels suiker
  7. Haal de cakevuitvdevoven en draai om
  8. Giet de siroop erover met eventueel een goede schuit grand marnier .dien op
  9. Lekker koud en warm

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?