Appelmuffins met kaneel en ijs

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. -verwarm oven voor op 210 graden
  2. -zeef de bloem in een kom en meng met suiker en kaneel. Maak er een kuiltje in.
  3. -klop het ei los met de melk en giet in het kuiltje
  4. -doe er de boter bij en meng met een houten lepel
  5. -schil de appel, snij in blokjes en doe bij het beslag
  6. -vul de papieren vormpjes en zet 20 à 25min in de oven
  7. -laat even afkoelen en ontvorm op een rooster
  8. -dien warm op, geserveerd met een bolletje ijs en bloemsuiker
  9. Opmerking: ik zet de papieren vormpjes ook nog in cakevormpjes

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?