Altijd weten wat je gaat eten?
Appelflappen
Bereidingswijze
- Schil de appelen en snijd in schijfjes. Stoof de schijfjes met de suiker in de boter tot je appelmoes verkrijgt. Laat afkoelen.
- Schep de appelmoes in het midden van de bladerdeegvelletjes.
- Bestrijk de randen met eigeel en plak ze dicht.
- Duw de randen nog eens extra aan met een vork.
- Bestrijk de appelflap met het resterend eigeel.
- Bak ze gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
- Bestrooi met poedersuiker en dien op.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Nelekentje op 18 mei 2015 om 15u16
Gemakkelijk en duidelijk recept. Het smaakt keer op keer, met een bolletje ijs ook steeds lekker
Hoeveel sterren geef jij dit recept?