Appelflapjes van brickdeeg met pijnboompitjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de appels in kleine stukjes.
  2. Verhit de margarine of olie in een bakpan en voeg de stukjes appel, de pijnboompitjes en de honing toe en laat alles een 10 minuutjes bakken.
  3. Snijd een brickvel in twee helften.
  4. Leg zo'n halve circel met het snijvlak naar boven op het werkblad.
  5. Veronderstel dat dit de onderste kant is van een uurwerk en leg wat van de vulling tussen 7 en 8 uur. Vouw 9 uur naar 7 uur, 7 uur naar 5 uur en 5 uur naar 3uur. Je hebt nu een puntig pakjes. Ga zo door met de andere velletjes brickdeeg tot de vulling op is.
  6. Bak de flapjes in margarine of olie aan beide zijden bruin.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?