Appelcrumble

Er zijn van die bakrecepten die zó simpel zijn dat ze gewoon niet kunnen mislukken. Neem nu deze deze easy appelcrumble: fruitig, crunchy en keilekker!

Ingrediënten voor 8 personen

  • 1.5 kg appels
  • 1/2 eetlepel Kaneel
  • 2 eetlepels suiker
  • 100 g havermout(crumble)
  • 100 g bloem(crumble)
  • 100 g suiker(crumble)
  • 100 g solo(crumble)

Bereidingswijze

  1. appels schillen, en in plakjes snijden. 20 minuten stoven op laag vuurtje eventueel met klein beetje water. op smaak brengen met kaneel en suiker. Appelmoes in ovenschotel storten. Crumble maken van bloem, havermout,suiker en koude solo. goed mengen, eventueel even door kneden. Over appelmoes verdelen en afbakken op 160° 30 minuten. Lauw ook lekker met bolletje vanille ijs.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 03 april 2014 om 17u13

favoriet van de dochter.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?